راهبند اتوماتیک چه ویژگی هایی دارد؟ برای خرید بهترین راهبند اتوماتیک به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
در این مقاله می خواهیم بهترین راهبند های اتوماتیک را توضیح دهیم پس تا انتها همراه ما باشید.
معرفی بهترین راهبند اتوماتیک
راهبندهای پارکینگی خارجی از سال ۱۹۵۵ شروع به تولید و طراحی شد
صنعت اتوماسیون راهبندها به طور کلی توسط کشور ایتالیا پایهگذاری شد.
اجزای اصلی راهبند شامل بدنه، بازو، سیستم متحرک، فنر تعادل و مرکز کنترل میباشند که هر کدام از آنها نقش اساسی در نحوه عملکرد راهبند دارند. بنابراین در هنگام خرید راهبند از کارکرد و دوام هر یک از آنها، اطمینان حاصل کنید.
برای اینکه تجربه خرید بهترین راهبند دنیا را داشته باشید، باید انواع مختلف راهبند را شناخته و متناسب با مکانی که مدنظر دارید، یکی از آنها را خریداری کنید. انواع راهبند عبارتند از:
راهبندهای نوع آکاردئونی:
در این نوع از راهبندها از مادون قرمز برای حفظ امنیت، استفاده شده و نحوه باز و بسته شدن آنها به شکل آکاردئون میباشد.
جنس این نوع راهبندها از ورقهای آهن است.
راهبند به تجهیزاتی گفته می شود که به صورت افقی به یک پایه متصل می باشد و دارای یک ارتفاع از زمین که در مکان های پر تردد در مسیر ورودی ادارات, کارخانجات, پاساژ ها, ایستگاه های راه آهن , مجتمع های بزرگ , عوارضی جاده ها, پارکینگ عمومی, کنترل ترافیک, انواع ارگان ها و امور عمرانی شهری مورد استفاده قرار میگیرند. بطور کلی راه بند به تجهیزاتی خلاصه میشود که مانند حصار یا مانع طبیعی از ورود و خروج کلیه ماشین آلات ممانعت بعمل آورده و تردد آن ها را منوط به اجازه نگهبان ، ریموت راهبند و یا تجهیزات الصاقی بر روی راهبند کرده و با ساماندهی ، کلیه رفت و آمدها را طبق نظام کارفرما درآورده است.
اهبند ابزاری کاربردی برای کنترل تردد است که عموما در مکان های شلوغ و پر رفت و آمد مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار کاربرد فراوانی در ورودی پارکینگ عمومی، مجتمع های مسکونی یا غیر مسکونی و غیره دارد. از نظر کاربردی، این ابزار باعث کنترل ترافیک می شود و رفت و آمدها را تحت کنترل می گیرد. بنابراین برای ایجاد امنیت گزینه بسیار مناسبی است بنا به نیاز و کاربری محل، از مدلهای هیدرولیک و الکترو مکانیک، پر تردد و کم تردد، استفاده می شود یکی از این انواع راهبند استفاده می شود . برندهایی مانند سئا ایتالیا و یا فادینی ایتالیا و فک ایتالیا و همچنین بیاف تی ایتالیا و یا برند نایس ایتالیا از پرچمداران این صنعت در دنیا میباشند
برندهایی همچون بنبنکا ایتالیا و وی ۲ و… نیز با فاصله از برندهای گرید آ در حال تولید و صادرات به اقصی نقاط دنیا میباشند.
در ایران هیچ گاه شرکتها نتوانستند در زمینه راهبند به محصولی با کیفیت و قابل اتکا دست پیدا کنند شاید دلیل اصلی آن عدم وجود تکنولوژی مناسب و همچنین تعداد قطعات زیاد استفاده شده در راهبند نسبت به جک پارکینگی باشد.
راهبندهای تولیدی ایرانی فقط به صورت مکانیکی بوده و هیچگاه سیستم هیدرولیک تولید نشد.
راهبندهای مکانیکی هم یا به صورت خیلی ساده و پر عیب تولید شده که دارای یک موتور کولر و تسمه و پروفیل بود و با یک شاسی ۲۲۰ ولت برق به صورت رفت و یا برگشت به موتور منتقل و میله باز و بسته میشد. در این مدل راهبندها خبری از میکروسییچ و فتوسل و برد نبود و خرابیهای متعدد و اطمینان پایین سیستم از دیگر معایب این مدل راهبندها بوده و خواهد بود.