باربری

مطالبی درمورد باربری

باربری

مطالبی درمورد باربری

خرابی راهبند اتوماتیک

خرابی راهبند اتوماتیک چگونه است؟ برای تعمیر راهبند اتوماتیک چه نکاتی را باید در نظر بگیرید؟ در این مقاله قرار است به تعمیر راهبند اتوماتیک بپردازیم پس تا انتها با ما همراه باشید. 

تعمیر راهبند اتوماتیک نیاز به تعمیرکاران حرفه­ای مجرب داردکه در رابطه با این موضوع در این مقاله خواهیم پرداخت.

راهبند وسیله ای می­باشد، که مانع از عبور و خروج هرگونه وسیله­ ی نقلیه می­شود تا زمانی که نگهبان اجازه عبور بدهد. تقریبا همه­ ی افراد در هنگام عبور و مرور از خیابان با راهبند آشنا شده اند که بیش­تر برای نظم دادن و سازماندهی از رفت وآمد استفاده می­شود.

راهبند­های اتوماتیک که بیش­تر در مکان­های شلوغ و مکان­هایی که تردد و عبور مردم زیاد است استفاده می­شود، مانند بازار و پاساژ، کارخانه­ ها و ادارات و ایستگاه راه ­آهن و از این قبیل مکان­هایی که محل عبور افراد می­باشد. حتی در هنگام عبور از شهرها و در زمان پرداخت عوارض هم با آن­ها برخورد داریم، این راهبند های اتوماتیک که به طور افقی به یک پایه متصل می­باشند، حدود یک متر از زمین فاصله دارند.

راهبند اتوماتیک در انواع مختلفی می­باشندکه در ادامه در رابطه با آن­ها صحبت خواهیم کرد.  برخی از راهبندها به گونه­ های می­ باشند که امکانات زیادی دارند و بر روی آن­ها می شود، از دستگاه کارت خوان و ریموت کنترل، دوربین پلاک­خوان و… نصب و به کار گرفت. راهبند برقی در دوجهت بررسی می­شود که شامل افقی و عمودی و از سمت دیگر شامل نوع موتور و سیستم داخلی است.

یکی از علت­های اصلی نصب راهبندها جلوگیری از سرعت بالای وسایل نقلیه در مکان­های پرتردد می­باشد که مانع از خسارت­های جانی و مالی می­شود، به همین دلیل است که در مکان­هایی مانند بازار و فروشگاه و سایر مکان­های شلوغ از این تجهیزات استفاده می­کنند.

تعمیر انواع مختلف راهبند اتوماتیک

راهبند ها انواع مختلفی دارند و در اندازه­ های گوناگونی با ارتفاع یک متر از زمین قرار دارند. راهبند میله ای، راهبند ستونی و راهبند کفی از انواع آن می­باشند که هرکدام ویژگی­هایی دارند و در مکان­های خاصی از آن­ها استفاده می­شود، در میان تمام این راهبندها، از راهبند میله ­ای بیشتر در کشور ما استفاده می شود. راهبند میله ­ای خود به دو دسته ی الکترومکانیک و هیدرولیک تقسیم می­شود که هرکدام ویژگی های خود را دارند و در مکان­های مختلفی از آن­ها استفاده می­شود. تفاوتی که این دو راهبند با یکدیگر دارند، این است که از راهبند های هیدرولیک در خیابان­های شلوغ و مکان­های پر تجمع استفاده می­کنند و از راهبندهای الکترومکانیک نیز در مکان­هایی که تردد جمعیت کم­تر می­باشد مورد استفاده قرار می­گیرد.

راهبند زنجیری: راهبند زنجیری خیلی مورد استفاده قرار نمی­گیرد ولی از مزیت­هایی که به نسبت بقیه دارد این است که، این راهبند به طور کامل جلوی درب را تحت پوشش قرار می­دهد به طوری که یک موتور و یا دوچرخه هم نمی­تواند از آن جا عبور کند و به گونه­ای می­باشدکه دو وسیله ای که در قسمت های چپ و راست قرار دارند به وسیله­ی زنجیری به هم متصل می­باشند، به همین دلیل به آن راهبند زنجیری می­گویند.

راهبند بازویی : این نوع راهبند نسبت به بقیه بسیار استفاده می­شود و دلیل آن هم به علت سرعتی که دارد است و بیش­تر درب ورودی پارکینگ ها و مکان­های اداری نصب می­گردد و در هنگام عبور وسایل نقلیه به سرعت حرکت کرده و راه را باز می­کند.

راهبند ستونی : استفاده از این راهبند­ها امنیت بالایی دارد و به همین دلیل در برخی از مکان­های نظامی نیز استفاده می­شود، این راهبند را به گونه­ای طراحی کرده­اند که موتور و دوچرخه و از این قبیل وسیله­ ها می توانند از آن عبور کنند و فقط ماشین است که اجازه عبور می­خواهد. گاهی اوقات نیز در زمان­های خاصی از این راهبند برای بستن خیابان­ها به کار گرفته می­شود.


موتور راهبند کار می‌کند اما بازو راهبند حرکت نمی‌کند:

فیوز و برق را چک کنید.

چک کنید که ریموت کنترل به گیرنده رادیویی متصل می‌شود. یا باتری داخلی را چک کنید و در صورت شارژ نداشتن آن را عوض کنید.

ولتاژ ورودی را چک کنید که اختلال یا نوسان نداشته باشد.

روی چشمی ایمنی را پاک کنید. (احتمال پوشانده شدن چشمی بر اثر گرد و خاک و آلودگی وجود دارد)

از عملکرد صحیح چشمی ایمنی اطمینان حاصل کنید.

در صورت وجود لوپ دیتکتور عملکرد آن را چک کنید.

بازو راهبند به خوبی پایین می آید اما به خوبی بالا نمی‌رود:

فنر تعادل را دوباره تنطیم کنید.

برق رفته است و نیاز به باز کردن مسیر وجود دارد:

با استفاده از اهرم خلاص کن بازو را آزاد کنید.

در مدل های دارای کلید خلاص کن علاوه بر اهرم خلاص کنید میتوانید از کلید خلاص کن هم استفاده کنید.

بازو راهبند در حالت کامل عمودی یا افقی خود نمی‌باشد:

برای چک کردن محدوده ی کارکرد بازو کانکتور حد بازو را چک کنید.

دیپ زاویه بالایی چک کنید که به خوبی تا آخر تنظیم شده باشد.

میله اتصال را چک کنید و همین طور حالت افقی و عمودی بازو رابند را چک کنید.

تعمیرات در زمینه ­ی راهبند اتوماتیک

راهبندها به گونه­ای طراحی شده­ اند که تعمیر راهبند برقی کار هر تعمیرکاری نمی­باشد و تغییرات چشمی و رمز آن ها نیاز به یک تعمیرکار حرفه­ای و افراد همان شرکتی که این راهبند­ها (repair barriers)  را طراحی کرده است، می­باشد. بنابراین تعمیر راهبند اتوماتیک نیازمند افرادی می­باشد که در زمینه­ های هیدرولیک و الکترومکانیک تخصص دارند.

درست است که راهبند­ها در انواع مختلفی می­باشند اما بیش­تر آن­ها از لحاظ کارکردی به هم شبیه می باشند و هنگامی که فردی قصد داشته باشد، در زمینه تعمیر راهبند اتوماتیک اطلاعاتی کسب کند و وارد این عرصه شود، لازم است که زمان کافی برای آموزش داشته و صبور باشد و در هنگام آموزش حتما باید به تمام جزئیات توجه کاملی داشته باشد، زیرا هزینه­ های که در قبال این راهبندها پرداخت می­شود بسیار بالا و گران قیمت هستند و نیاز به یک فرد کار بلد دارد تا در صورت اشکال بتواند به درستی آن را تعمیر کند.

در هنگام خرابی راهبند اتوماتیک درب پارکینگ، احتمال این که فنر آسیب دیده و شکسته باشد بسیار زیاد است و در تعمیر آن به یک تعمیرکار مجرب نیاز است که بتواند با توجه به نوع جک اقدام به تعویض آن کند. این کار نیاز به دقت بسیاری دارد که در صورت کوچک­ترین غفلتی می­تواند مشکلات مالی بیش­تری ایجادکند. زمانی که در مکان­های عمومی راهبند نصب می­کنند باید از سرعت عمل زیادی برخوردار باشند، اما اگر میله ی راهبند سرعت درستی نداشته باشد و در زمان پایین آمدن آهسته حرکت کند، نیاز به تعمیر راهبند اتوماتیک دارد.

در این صورت ایراد از فنر راهبند می باشد که توسط یک تعمیرکار کاربلد باید تعمیر شود، کسانی که در تعمیر راهبند برقی حرفه ای ندارند می توانند بیش­تر آسیب و صدمه وارد کنند که جبران ناپذیر خواهد بود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد